Haber

SMA’lı çocuğa yönelik düzenlenen gecede Murat Övüç’ün saldırgan davranışları tepki çekti

Yaptığı her açıklamayla infial yaratan Murat Övüç, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medya fenomeni olarak yola çıkan Övüç, şu anda ülkenin dört bir yanındaki kadın matinelerinde sahne alıyor. Kaosmagazin’in haberine göre, Murat Övüç’ün SMA hastası bir çocuk için normalin üzerinde bedel ödemesi tepkilere neden oldu.

İlişki tavsiyeleri verdiği paylaşımlarıyla adını geniş kitlelere duyuran Murat Övüç, konuşma biçimi ve yayınladığı görsellerle fenomen oldu.

Fenomen haline gelen ve herkes tarafından takip edilmeye başlanan Murat Övüç, yıllardır medya karakteri olarak tanıdığımız isimlerden biri oldu.

Sosyal medyada her zaman karşılaştığımız bir karakter haline gelen Murat Övüç, artık düğünlerde, özel gecelerde ve kadın matinelerinde sahne alıyor.

Sahnelerdeki abartılı kıyafetleri ve makyajlarıyla sahne performansıyla dikkat çeken fenomen, son olarak “Dilan Polat için ağladı” haberiyle gündeme geldi.

Övüç’ün ‘Para gözünüzü kör etsin. ‘Oy Dilan, Dilan, Dilan’ diyerek ağladığı video heyecan yaratırken, paylaşımlar bitmek bilmiyordu.

“@kaosmagazin” adlı sayfanın haberine göre, Murat Övüç’ün son sahnesinde gerilim yükseldi. Övüç’ün arkasındaki kadını itmesi tepki çekti.

Saldırgan bir tavır sergileyen Murat Övüç’ün katıldığı gecenin SMA’lı bir çocuk için düzenlendiği iddia edildi.

O şok anları buradan izleyebilirsiniz ?

Hatta normal sahne ücreti 3500 euro olan Murat Övüç’ün o geceki sahne ücretinin 4000 euro olduğunu söylediği iddia edildi.

Murat Övüç’ün küfürlü konuştuğu anlar da kameralara yansıdı?

Tepkilere yol açan görüntüler sosyal medya kullanıcılarından da nasibini aldı…

Bahislerle ilgili fikirlerinizi de duymak isteriz…

Haydi yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu