Haber

Seçim yenilgisi sonrası Akşener’e soğuk duş! En yakın kişi istifa etti…

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve eski Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, mevcut oy oranını korumayı başarı olarak görenlerle yan yana yürümenin anlamı olmadığını söyleyerek istifa ettiğini açıkladı.

“NİTELİKSİZ YÖNETİCİLER TARAFINDAN CİDDİYE ALINMADI”

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Hocaoğlu, şunları söyledi: “2011 yılında ülkemin ve milletimin milli çıkarları için MHP’de değişim hareketini başlattık. Bu süreç sonucunda kendimi Uygun Parti’de buldum. Ancak kişisel çıkarların yaramadığını gördüm. Her ne pahasına olursa olsun yansıtmak, vatan ve millet çıkarlarının üzerinde tutulduk.Buna yakışır hizmet etmek için siyaset yaptık.



Partiye gönül vermiş yüzbinlerce üyenin ve milyonlarca vatandaşın umudu, uçarı ve vasıfsız yöneticiler tarafından ciddiye alınmadı. Mevcut oy oranını korumayı başarı olarak görenlerle teke tek yürümenin anlamı yok. Bu itibarla mensubu olduğunuz partiden ve genel liderlik danışmanlığından istifa ediyorum. Bu süreçte bana inanan ve güvenen tüm dostlarımdan helallik istiyorum. Seninle tanışmak ve arkadaş olmak gerçekten takdire şayandı. Görevimiz sürecinde kalbini kırdığımız tüm dostlarımızdan helallik istiyorum.söz konusu.

pazarcikajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu