Haber

Renault, Türkiye’de yenilenmiş ikinci el otomobil satışına başladı

Ülkemizde artan dolar kuru ve vergi oranları her geçen gün yeni araba almayı zorlaştırıyor. Günümüzde pek çok kişi için sıfır araba almak imkansız hale gelirken, “kurt masası” haline gelen ve karaborsaya dönüşen ikinci el otomobil piyasası da pek iç açıcı değil. Bu değil renault , Türkiye’de yenilenmiş ikinci el araba satarak bu sorunu çözmeyi planlıyor. Son olarak şirket, proje hakkında bazı bilgileri detaylandırdı. Detaylar burada…

renault“yenilenmiş” kullanılmış arabalarda 12 aya kadar garanti sunacak

renault Grup, yeni kimliği RENEW ile ikinci el faaliyetlerini yaygınlaştırmaya devam ediyor. RENEW, daha önce Renault2 markasıyla 56 satış noktasının tamamında hizmete girecek. Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan 2. el otomobillerin yenilenmesi ile yenilikçi bir yaklaşım getirecek olan Refactory’de, aynı anda yenilenen tüm araçlar, RENEW’in 2. el uzmanlığı ile buluşacak.

Renew, Türkiye’de 56 noktada faaliyet gösteren geniş satış ağı ile 2. el araçlarda yeni bir standart belirliyor. 96 muayene noktası, 12 aya varan garanti ve cazip finansman seçenekleri sunan Renew, tüm markaları kapsayan geniş model yelpazesi ve 2. el araç güvenilirliği sunuyor.

Rekor satış: Mart 2023’te Türkiye’nin en çok satan otomobil markaları!

Refactory ile Renault Grubu, sürdürülebilir kalkınma stratejisinin merkezinde yer alan endüstriyel ve ticari bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Fransa’nın Flins bölgesinde başlayan refabrikasyon faaliyetlerine daha sonra İspanya’nın Sevilla kentinde devam eden Renault Grubu. Nihayet Bursa’da başladı.

Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan bu yeni sanayi tesisinin amacı, kullanılmış otomobilleri standartlara göre yenilemek. Test sürüşü, ekspertiz, diagnostik, mekanik ve kaporta onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, boya süreçlerinde, Renault Aesthetics sürecinde (detaylı iç ve dış temizlik), kalite kontrol ve standart araç fotoğraflama süreçlerinde de kalitesiyle fark yaratıyor. İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory, hizmetlerini genişletecek.

Bu yaklaşımın avantajı, endüstriyel olarak standartlaştırılmış süreç, maliyetin düşürülmesi ve bire bir yüksek kaliteli onarım seviyesidir. Oyak Renault fabrika ekiplerinin güçlü uzmanlığı, bayilerin RENEW’in yeni kalite standartlarını sunmasını sağlayacaktır. Buradan çıkan ikinci el araçlar 2 yıl garantili olacaktır.

Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar, RENEW kimliği altında yetkili RENEW bayilerinde satılacaktır.

Kaynak: Shiftdelete / Araba

habercerkezkoy.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu