Haber

KURUM: ÜLKEYE HİZMET EDEN İYİ ADAMLARIN YOLUNDA TAKİP ETMEK İÇİN YOLUNDAYIZ.

BÜYÜK Birlik Partisi’nin 31. Kuruluş Yıldönümü Yerel Seçim Faaliyetleri Toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ‘Bu ülkeye hizmet eden iyi adamların izinden gitmek, bu milletin dualarında yer almak’ dedi. , ‘Gazi Alperens, işe koyul.’ Saçmalıklara daha az zaman verilmesi gerektiğini söylüyoruz; Bu bilinçle her sabah İstanbul’a doğru yola çıktık” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Büyük Birlik Partisi’nin 31. Kuruluş Yıldönümü Yerel Seçim Faaliyetleri Toplantısına katıldı. 29 Ocak 1993’te Muhsin Yazıcıoğlu liderliğinde kurulan parti, 31’inci kuruluş yıl dönümünü bugün Beyoğlu’nda bir otelde düzenlenen programla kutladı. Programa Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, BBP İstanbul İl Başkanı Dursun Çağlayan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, BBP ve AK Parti ilçe başkanları katıldı.

‘MİLLETE HİZMET EDEN İYİ ADAMLARIN YOLUNDA İZLEMEK İÇİN YOLUNDAYIZ’

Programda konuşan Kurum, ‘Büyük Birlik Partisi’nin kuruluşunun 31’inci yılında, böylesine müstesna bir gecede sizlerle birlikte olmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. Sözlerimin başında Büyük Birlik Partisi’nin kurucu lideri, dava ve eylem adamı, milli ve manevi değerlerimizin cesur savunucusu şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu ülkeye hizmet eden güzel adamların izinde yürümek, bu milletin duasını almak için ‘Gaziler işe koyulun’ diyoruz. Biz diyoruz ki: ‘Saçmalıklara daha az zaman verilmeli. Bu bilinçle her sabah İstanbul’a doğru yola çıktık” dedi.

‘BİRLİK VERDİĞİMİZ GÖNÜL BİRLİĞİDİR’

Murat Kurum, ‘Bu anlayışla Türkiye’nin ve İstanbul’un ekonomik ve siyasi kalkınmasına ve kalkınmasına yaptığınız katkılar, Türk milletinin gönlünde müstesna bir yer tutuyor. Aziz millet, özellikle ülkemizin en kritik dönüm noktalarından biri olan 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destek ve sergilediğiniz dik duruş; Vatanının, vefasının, davacılığının defterine altın harflerle yazacak. Büyük Birlik Partisi’nin her üyesinde şehit Muhsin Yazıcıoğlu ruhunun bulunduğunu çok iyi biliyorum. 31 Mart’ta kurduğumuz bu gönül ittifakında vatan ve millet sevdalılarının bu kardeşimizin yanında olacağını biliyorum. Çünkü birliğimiz gönül birliğidir. “Bu büyük birliğin ittifakıdır, tarihin ittifakıdır, millet sevgisinin ittifakıdır, milletin ittifakıdır” dedi.

‘YOK EDİLEN İSTANBUL’U TAMAMEN YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ’

Kurum, ‘Türk milliyetçisi kardeşlerimden birinin şu paylaşımına rastladım: ‘Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.’ Evet; İstanbul halkı kışı geçirdi ama yaşadığı donları unutmayacak ve unutturmayacak. Çünkü 2019 ile 2024 yılları arasında geçirilen zaman İstanbul için sadece vakit kaybıdır. Geçtiğimiz beş yıl, aziz İstanbul’umuz için bir yıkım döneminden başka bir şey değildir. Geçtiğimiz 1.825 gün, İstanbul’un ‘Fetret’i olarak tarihe geçecek. Artık 31 Mart akşamı İstanbul’u ‘Fetret’ten hep birlikte kurtaracağımızı söylüyorum. “Yükseliş dönemini yeniden birlikte başlatacağız” dedi.

‘İSTANBUL BELEDİYESİ TERÖR EVİNE DÖNÜŞTÜ’

Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu anan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘Şehit Muhsin genel başkanımızla yola çıktığımız günden bu yana tam 31 yıl geçti. Evet, bu 31 yılda çok önemli olaylara tanık olduk. Partiyi ilk kurduğumuzda ne dedik? Siyasetimizi milliyetçi, manevi ve demokratik bir çizgide sürdüreceğimizi söyledik. İstanbul Belediyesi terör yuvasına dönüştü. O yüzden her zaman söylüyorum. Beş yıldır söylüyorum, bir kez daha söylüyorum. PKK ve uzantılarıyla işbirliğinin sonucunu görmek isteyenler mevcut İstanbul Belediyesi’ne baksın. Gidin bakın mezarlık yöneticileri PKK’nın siyasi kolundan. Bunları her zaman diğer genel müdürlerde, diğer departman liderlerinde, diğer ekiplerde, işletmelerde görürsünüz. Dolayısıyla biz Cumhur İttifakı olarak İstanbul Belediyesi’ni kazanmak ve vatandaşlarımızın yükünü hafifletmek, trafik derdine son vermek, deprem hazırlıklarını tamamlamak, birçok alanda hizmet vermek, ayrıca İstanbul Belediyemizi ve diğer belediyelerimizi pislikten temizlemek için buradayız. terörist unsurlar. “Bu yüzden buna Cumhur İttifakı diyoruz, bu yüzden de Murat Kurum diyoruz.”

armutluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu