Yaşam

Kenan Doğulu’dan Kıvanç Talu hakkında açıklama: Tanıdık ama partide değildik

‘Var Böyle Tipler’ kanalıyla tanınan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve yapımcı eşi Beril Talu’nun yakın çevresini dolandırarak ortadan kaybolduğu iddia edildi. Çiftin kaçmadan önce Beylerbeyi’ndeki evlerinde parti verdiğini ve kendisinin de o partiye katıldığını iddia eden bir iş adamı, yaşadıklarını anlattı.

İsminin açıklanmasını istemeyen işadamı şunları söyledi:

“Karı-koca bizimle arkadaş olmak için 4-5 ay boyunca bizi takip etti. Hatta ünlü bir yönetmeni bile getirmişler. Eşimi ‘Bu çiftte bir tuhaflık var’ diye uyardım. O kadar sempatik davrandılar ki bana değil eşim onlara inandı. Biraz para kaybettik. Ben bu işin 100 milyonla biteceğini düşünmüyorum. En az 250 milyonla kaçtılar. Taktikleri şuydu: ‘300 bin lira verirseniz reklam çekimi işine ortak olursunuz. 600 bin lira alacaksınız.”

KENAN DOĞULU: PARTİDE OLMADIK

10 Haber’den Müge Dağstanlı’nın haberine göre partide müzisyen Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat’in de olduğu iddia edildi. Dağistanlı, bu iddiasını Doğulu’ya ilettikten sonra şarkıcıdan “Ne ben ne de eşim oradaydık. Ama Kıvanç’ı tanıyoruz” cevabını aldığını belirtti.

“SÜRPRİZ PLANLARIM VAR” DEDİ

Partiye katıldığını ve adını vermek istemediğini söyleyen sosyal medya ünlüsü, “Kıvanç o gece hep ‘Sürpriz planlarım var’ derdi. Para kazanmanın ne kadar kolay olduğundan bahsetti. Sonra birdenbire ‘dedi’ dedi. Bu Beril’le son partimiz ve eşi de tedirgin oldu. “Çok tuhaftı. Karı-koca arasındaki ilişkiler son zamanlarda pek iyi değil. ‘Boşanıyorlar mı acaba’ dedik ama kaçmak aklımıza gelmedi” dedi.

Kıvanç Talu ve Beril Talu’nun, davetlerini gösterişli hale getirmek için birkaç ünlü yöneticiyi çağırarak, “Davetimize hangi sanatçılarınız katılacak?” diye sorduğu da iddia edildi. Davete katılan oyuncu menajeri, “Daha önce eve gitmiştim. Son derece şık bir apartman dairesiydi, değerli eşyalar vardı. Ancak partide o eşyalar yoktu. Ev boş görünüyordu. Belki göndermişlerdir.” ilk kaçtıkları yere kadar. Dikkatimi çeken bir diğer nokta da tedirgin olmalarıydı.” “dedi.

Bir iddiaya göre çiftin hedeflediği rakam 100 milyon değil 500 milyon liraydı. Ancak Dilan-Engin Polat’ın başına gelenler çifti korkuttu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu