Haber

İmamoğlu prodüksiyonu: AK Parti’yi bariyer kurmakla suçlayan CHP fena yakalandı

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi büyük gösteriyle açtı… Hadımköy’deki Millet Ekmek Fabrikası fiyaskosu ortaya çıktı

İstanbul’da otobüs arızaları gündeme gelirken, İETT otobüslerinin film setinde kullanılması da gündeme geldi. İBB, otobüsün reklam amaçlı AK Parti misyonuna gitmediğini iddia etti. CHP’liler de AK Parti’yi kurguyla suçladı. Ancak AK Parti “Kırık otobüs filmi set oluşturularak çekildi”İddiaları yalanladı.

İkinci Fazilet Durağı olarak kaydedilen algı operasyonunun ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İMAMOĞLU YAPIMI: OYUNCU TUTUYOR VE EKMEK SIRALAMASI OLUŞTURUYORLAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin paylaştığı reklam filminde Halk Ekmek büfesi önünde kuyruk oluştuğu ve CHP’nin bu kuyruklara son verdiği iddia edildi. Kuyruk sahnesinin onlarca oyuncu kiralanarak çekildiği öğrenildi.

CHP HALK EKMEK FABRİKASINI KİLİTLEDİ

Açılışını eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Halk Ekmek Fabrikası’nın üretim yapmadığı ortaya çıktı.

Fabrikadaki makinelerin naylon brandalarla kaplandığını gösteren görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İBB yönetimi, pencereleri perdelerle kapattı.

Fabrikanın açılış nedeniyle sadece 3 gün çalıştırıldığı haberi de medyada yer aldı.

Halk Ekmek büfeleri üzerinden siyasi propaganda yapan İBB Başkanı İmamoğlu’nun iktidara geldiğinde hem ekmek üretim kapasitesini hem de dağıtım noktalarını azalttığı ortaya çıktı.

İMAMOĞLU GÖRÜNTÜLERDEN “Rahatsız Edildi”

İmamoğlu döneminde Halk Ekmek büfeleri önündeki kuyruklar sosyal medyada sık sık paylaşıldı. İmamoğlu “hassas” oldu “Biz hep böyle davrandık. Maalesef insanlarımız fakirleşti, bu bir gerçek ama ucuz ve sağlıklı ekmek almak için Halk Ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlanmasından memnun değilim.”İfadelerini kullandı.

İmamoğlu, uzun kuyrukların bilinçli olarak oluşturulduğunu da iddia etti.

KAYNAK: HABER7

bozkir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu