Haber

‘Hürrem Elmasçı imzalı yazı Murat Ongun’a ait’ iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu ortasında yaşandığı argüman edilen tartışma hakkında yeni bir argüman gündeme geldi.

Eski Esenyurt Belediye Lideri Gürbüz Çapan’ın kardeşi CHP’li Çetin Çapan, Odatv’de, 27 Kasım günü Hürrem Elmasçı imzasıyla yayınlanan “Aptal… Şizofreni… İmamoğlu-Kaftancıoğlu savaşı” başlıklı yazıyı Ekrem İmamoğlu’nun basın danışmanı Murat Ongun’un yazdığını iddia etti.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ise Kaftancıoğlu’nun İmamoğlu hakkında “şizofren”, “aptal” ve “müteahhit kafalı” dediğini öne sürmüştü.

Övür’e iddiayı Çapan Ailesi’nin ilettiği ileri sürülen yazıda, “Hiç yazmak istemem fakat Kaftancıoğlu’nun İmamoğlu’na ‘aptal’ dediğini de teyit ettim. Ancak yüzüne demiyor, bir yakınına telefonda iletiyor. Siyaset bu, iki kişinin bildiği sır olarak kalmıyor… Neler duydum çocuklar neler. Mesela, Ekrem Beyefendiye yönelik ‘Şizofren’ tabiri nereden çıktı? Herkes bunu birinci sefer duyduğunu söylüyor. Bunu yazan Karslı Mahmut Övür’e sormak lazım. Ya da Kars gelini Canan Kaftancıoğlu ile sık sık görüşen Mahmut’un yakın dostu Karslı Çapan ailesine mi? Bilemedim şimdi…” ifadeleri kullanılmıştı.

“Sorgulu yorumlu” hesabından kendisine ait eski tweetleri paylaşmasına yanıt veren Çetin Çapan, şunları söyledi:

“- Sen, millet ittifakı tarafından kazanılmış bir belediyede danışmanlık yapıp; vergimizle maaş alıp, orda çalışmana sebep olan Kılıçdaroğlu aleyhinde ‘sahte isimle’ kampanya yürüten bir karaktersin. Bunu da fava at, günü gelince ismini herkes öğrenecek! Hürrem daha uygundu bu ortada.

– Belediye hizmet grubu değil, polis timi kurmuş Partilileri fişliyor aklınca… Aklını seveyim.

– Hürrem İsviçre’de kayak yaparken Süleyman İstanbul’da yalnızdı… Yalnızlık hissini gidermek için Hürrem çok bir çırpınış içinde etrafa saldırıyor. MO seni anlıyorum.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu