Haber

Betül Gürbüz Küçükçekmece’de Hayatını Kaybetti

Küçükçekmece’de Betül Gürbüz, arkadaşlarıyla buluşmak için cep telefonu uygulaması üzerinden bir motokuryeyi aradı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton pompasına çarptı. Kazada iki bacağı kopan genç kız hayatını kaybetti.

Kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 09.00 sıralarında E-5 Yan Yolu Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece’de ailesiyle birlikte yaşayan ve muhasebeci olarak çalışan Betül Gürbüz, Bakırköy’deki arkadaşlarıyla buluşmak için cep telefonu uygulamasından motokuryeyi aradı. Gürbüz, motorlu kurye Serkan A. ile yola çıkarak Bakırköy’e taşındı. Bir süre sonra sürücüsünün kontrolünü kaybeden motosiklet, beton pompasına çarptı. Kazada sürücü ve Gürbüz yola savrulurken, Betül Gürbüz’ün her iki bacağı da koptu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Motosiklet sürücüsü Serkan A. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen polis, kamyon sürücüsü Emrah D. ile motosiklet sürücüsü Serkan A.’yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki sürücüden Emrah D. serbest bırakılırken, motosiklet sürücüsü Serkan A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu