Haber

Bakan Işıkhan: Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuz var, bütün şehirleri alacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti tarafından düzenlenen “Kent Buluşmaları” kapsamında Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti. Yerel seçimlerle ilgili açıklamaIşıkhan, “İnşallah sizlerin emekleriyle bu süreci başarı ve zaferle tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuz var. Kocaeli bunu her zaman en güzel şekilde yapmıştır. Allah utandırmasın. daha da iyi olur inşallah.Başaracağımızı düşünüyorum” dedi.

Işıkhan, “Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmak için son bir çabaya ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile başlayan bu sürece millet olarak hepimiz şahit olduk. “

‘EKONOMİMİZİ GÜÇLENDİRMEYECEĞİZ SORUMLULUKLARIMIZI BAŞARIYLA YERİNE GETİRMEYİZ’

Türkiye’nin ‘inanılmaz bir sosyal devlet yapısına’ sahip olduğunu savunan Işıkhan, “Ama ekonomimizi güçlendirmezsek sosyal devlet ve sosyal sorumluluklarımızı başarılı bir şekilde yerine getiremeyiz. Bu nedenle Allah daha güzel işler yapmayı nasip etsin inşallah.”

Partililere teşekkür eden Işıkhan, “Bu dava hepimizin davasıdır, bu dava Türkiye’nin davasıdır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Allah’ın izniyle refah seviyemizi yükseltip 10 gelişmiş ülkenin üzerine çıkacağız ve geleceğiz” dedi. Bu süreci birlikte yürütmek, geleceğe bırakmaktır” dedi. (HABER MERKEZİ)

haber-karliova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu