Haber

Antalya’da organize suç örgütü çöktü, 12 kişi gözaltına alındı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İsmail Süner liderliğindeki organize suç örgütünün çökertilmesi amacıyla Antalya (Alanya) merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı yürütülen “Kafes-32” operasyonlarında gözaltına alınanların sayısının 2’ye yükseldiğini belirtti. 12. Çevik, “Allah’ın izniyle bu sabah Alanya’da gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla bu örgütü tamamen yok ettik, yok ettik.”

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde (AGC) gazetecilerle buluştu. AGC Lideri İdris Taş ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çevik, organize örgütün çökertilmesi amacıyla Antalya (Alanya) merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı yürütülen “Kafes-32” operasyonlarında gözaltına alınanların sayısının arttığını söyledi. İsmail Süner liderliğindeki suç örgütünün sayısının 12.’ye çıktığı bildirildi.

“Vatandaşlarımızı tek bir kişi kalmayana kadar bu sokak eşkıyalarından ve serserilerden kurtarmakta kararlıyız.”

Çevik açıklamasında şunları söyledi:

“Bu sabah bir operasyon daha gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız bunu duyurdu. Alanya’da, Adana grubu dediğimiz İsmail Süner isimli şahsın önderliğinde 11 kişiyi, 1 kişiyi de Nevşehir’de saklanırken aldık. Toplamda 12 tutuklumuz var. Bunlar esnafı bıktırıyor. Şantaj yapan, yolsuzluk yapan, sokak haydutları yapan bir grup. İş yerlerine ateş açan, insanların görüntülerini alıp tehdit eden, kar elde eden, huzursuzluk çıkaran bir grup. , cebir, şiddet ve baskı kullanarak insanları korkutuyor.Sözde eşkıya grubu.Allah’ın izniyle bu sabah Alanya’da “Yaptığımız operasyonlarla bu örgütü tamamen yok ettik, yok ettik. Bir tek kişi bile kalmayana kadar vatandaşlarımızı bu sokak eşkıyalarından ve serserilerden kurtarmakta kararlıyız.” – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu