Haber

Alpaslan Öztürk: Arda Turan bir öğretmenden çok daha fazlası

Eyüpspor forması giyen Alpaslan Öztürk, Sakaryaspor galibiyetinin ardından görüşlerini aktardı.

Alpaslan Öztürk, “Bu maçın kahramanı ben değilim. Bu maçın kahramanı teknik ekibimiz, futbolcularımız, başkanlarımız, tesisteki personeldir. Açıkça ifade edeyim.”söz konusu.

“Arda Hoca’nın gelişiyle bambaşka bir takım olduk”

“Zor bir maçtı. Arkadaşlarımı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bu yola şampiyonluk mottosu ile çıktık. Ancak her dönem olduğu gibi bu dönem de çok zor geçti. Hem benim için hem de grubum için. Ama özellikle Arda Hoca’nın gelişinden sonra bambaşka bir takım, bambaşka bir ruh. “Ama aslında aynı oyuncular. Allah razı olsun, bugün güzel bir gol attım. Sakaryaspor’u tebrik ederiz. Güzel bir hayran ayağına geldi. Onlar da sağlıklı. Yolumuza devam ediyoruz. Yarın Bodrumspor’u düşünmeye başlayacağız. Adımızı finale yazdırmak istiyoruz.”

“Başkan bana ‘Oradan kaç golün var’ dedi.

“Topun kontrolü elime geçer geçmez topa vurmak istedim. Bazen oluyor bazen olmuyor. Çok şükür bugün oldu. Altından sonra hocamıza koştum. Benim için hocamız Koçtan, abiden, rehberden çok idol.İzleyenler bunu anlayacaktır.Aslında golü başkana hediye ettim.Sezonda birkaç şut vurdum, bana sitem etti “Kaç gol yedin” Bu golü ona ithaf ediyorum. Latife ise çok sevdiğim eşime ve çocuklarıma armağan ediyorum.”

afsin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu