Teknoloji

90’ların Flip Telefonlarına Dönüş: Katlanabilir Teknoloji Harikası Samsung Galaxy Z Flip 5 Tanıtıldı!

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Samsung, bugün düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde bir diğer katlanabilir telefon serisi olan Samsung Galaxy Z Flip’in 5. nesil modelini tanıttı. Yeni Galaxy Z Flip 5, 90’lı yıllardan itibaren kapaklı tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte özellikleri ve fiyatı…

Teknoloji pazarının sevilen markası Samsung, merakla beklenen akıllı ürünlerini bugün düzenlediği “Galaxy Unpacked” etkinliğinde tanıttı.

Dev şirket, yeni Fold and Flip serisinin 5. nesil modellerini tanıttı. Yeni Samsung Galaxy Z Flip 5, yenilenen tasarımı ve güçlü özellikleriyle büyük ilgi gördü.

Firmayı 90’lı yılların efsane kapaklı telefonlarına taşıyan katlanabilir telefon, geçmişin tasarımı ile geleceğin teknolojisini buluşturan bir yapıya sahip.

Yeni cihazı eski modellerden ayıran en büyük değişiklik ön tarafta. Flip 5, eski modelin kapak ekranını neredeyse iki katına çıkaran 3,9 inçlik devasa bir panele sahiptir.

Bu panel ile yapılabilecekler saymakla bitmez. Yeni dev kapak ekranı, arka kamera ile selfie çekmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Bu arada Netflix ve Youtube gibi iletişim, davet, navigasyon ve hatta eğlence araçları doğrudan kapak ekranında çalışabiliyor.

Ön bölgede yer alan ana kamera modülünde iki sensör kullanan Samsung, Flip 5 ile daha önceki modellerde şikayet edilen tam katlanmama sorununu da esnek menteşe teknolojisi sayesinde çözmüştü.

Kardeşi Fold 5 gibi teknik özellikler alanında rakiplerine fark yaratan Z Flip 5, güçlü bir donanımla geliyor.

Fiyat konusuna gelecek olursak, an itibariyle ön siparişe açık olan katlanabilir cihazın Türkiye giriş fiyatı 44.999 TL.

Peki siz yeni Samsung Galaxy Z Flip 5 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu